Både

Vi har et stort udvalg af nye både i forskellige prisklasser heriblandt Buster Boats, Pioner og Fjordjollen. 

preload spinner

                                     Både & Joller

Her på siden finder du vores brede udvalg af både, og joller. Du finder diverse former for både og joller, der kan anvendes til forskellige farvande. Vi tilbyder nye kvalitetsbåde fra velkendte brands, som Buster Boats, Pioner Fjordjollen. Hvilket sikrer at du får en god kvalitet til en billig pris hos Dinbåd.dk. Bådene og jollerne er allesammen brugervenlige og gode, som førstegangskøber af enten en båd eller jolle. 

                                              Brug for rådgivning 

Har du problemer eller spørgsmål til vores både? Så vil vi blot minde dig om, at du altid er meget velkommen til kontakte os enten via e-mail eller telefonen. Vi er nemlig klar over, at det ikke altid er let at finde ud af, hvilken båd eller jolle der er mest optimalt til dine behov. Vi har mere end 20 års erfaring med at hjælpe og rådgive købere med enten køb, eller salg af både. Er du derfor i det mindste tvivl om noget anbefaler vi altid, at kontakte vores personale i kundeservice. Vores kundeservice gør altid det bedste for at du, som kunde bliver glad for dit produkt. Derfor kan du komme i kontakt med vores kunderservice på mailadressen: kennsbiler@outlook.dk, eller på telefon 30 35 42 55. 

Køb Både & Joller på Dinbåd.dk

Hos Dinbåd.dk vil vi gerne kunne tilbyde dig det bedste udvalg af nye både og joller. Derfor har vi gjort det bedste for at samle de fedeste både på markedet, hvor du får kvalitet for markedets billigste priser. Vi tilbyder derfor hos Dinbåd.dk 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser under “Handelsbetingelser” 

Derudover vi vil minde dig om, at vi har fysisk bådforretning beliggende på adressen Ny Næstvedvej 1-3a, 4683 Rønnede. Her giver dig mulighed for at træffe vores personale personligt og mulighed for at få rådgivning, vejledning, samt mulighed for at kigge nærmere på produktet før du køber det. På denne måde får vi også mulighed for at møde vores kunder personligt, hvilket vi altid er glade for. Hos Dinbåd.dk vil vi ønske dig en rigtig fornøjelse med din båd.